Portfolio
Een greep uit ons werk

Voor meer info
Neem vrijblijvend contact op

Neemt u rustig vrijblijvend contact met ons op voor eventuele vragen.

Services
Wat kunnen wij voor u betekenen

Wij zijn een kleine uitgeverij, maar met grote daden. Met meer dan 25 Jaar ervaring in sponsered-magazines is Gerard Vlek geen onbekende in de uitgeverswereld, zeker niet bij de Politievereniging I.P.A.

Met mijn vrouw Suzanne ben ik in 2003 een eigen uitgeverij begonnen, onze eerste opdrachtgever was de Politievereniging IPA Limburg-Noord. Al snel volgde IPA Limburg-Zuid en nu zorgen we er al vele jaren voor dat beide verenigingen een mooi eigen full colour magazine hebben. Sinds 2011 verzorgen wij ook de magazines voor de politieverenigingen IPA districten Noord-Brabant, IPA Zeeland en IPA Gooi en Vechtstreek. Verder hebben wij voor verschillende andere verenigingen een jubileumuitgave of een programmagids verzorgd.

 

Ook voor drukwerk in allerlei soorten kunt u bij ons terecht.

Oude huisstijlen upgraden is voor ons een uitdaging die wij graag met u aangaan. Wij verzorgen voor veel bedrijven het ontwerp van logo`s, briefpapier, enveloppen, posters, advertenties, banners en het drukwerk hiervan. Zelfs voor een website kunt u bij ons terecht.

Door de goede samenwerking met verschillende kwaliteitsdrukkers kunnen wij u eerlijke prijzen bieden. Vooraf geven wij altijd een offerte af, dus achteraf geen verrassingen!!!

Veel bedrijven hebben jammer genoeg niet de uitstraling die ze verdienen. Wij kunnen u helpen met advies en ideeën, zodat het juiste image van uw bedrijf wordt vertaald in een passende huisstijl.

Bent u ook niet meer tevreden met u huisstijl of logo, laat het ons weten en wij helpen u graag.

 

 

Bekijk ons werk

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Kijk daarom naar het werk dat wij al voor verschillende klanten naar alle tevredenheid hebben gemaakt.

 

Bekijk ons portfolio

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan, u ontvangt binnen 2 werkdagen een passend voorstel.

 

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Voor eventuele vragen of voor verdere informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Peutzstraat 56, 6412 HZ, Heerlen

T 045 - 57 29 581

F 045 - 57 26 779

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ons netwerk, werkt!